Ексклюзиви
субота, 16 липня 2011 17:07

Янукович для РФ - легка здобич - Тимошенко

Янукович для РФ - легка здобич - Тимошенко

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко переконана, що Російська Федерація в дійсності не має наміру втручатися в хід її кримінальної справи.

"Росія вибудовує свою політику. Янукович для них - легка здобич, тому вони не будуть втручатися у внутрішні українські події. Думаю. Вони будуть чекати від Януковича гри з-під дошки", - заявила Тимошенко в інтерв'ю журналу "Кореспондент".

Крім того, Тимошенко зазначила: "У мене з цією владою своя розмова. Мені не потрібно, щоб хтось втручався. Я знаю, що і як я роблю".

Разом з тим, вона відмовилася обговорювати питання про те, чи готова сама ініціювати кримінальні переслідування опонентів до моменту приходу до влади: "Це дискусія неандертальців".

"Останні виборчі кампанії перетворюються у дискусії, хто кого посадить. Я вважаю, що наша команда, коли відсуне цей режим, почне з інших речей. Ми спочатку створимо справжнє правосуддя, створимо справжню справедливу систему в силових структурах, і тільки після цього вони вже зможуть правильно виконувати свою роботу", - зазначила Тимошенко.

За матеріалами "Кореспондент", Lb.ua.

Зараз ви читаєте новину «Янукович для РФ - легка здобич - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути