Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 15:48

Янукович чекав, коли Ющенко його покличе

Янукович чекав, коли Ющенко його покличе
Фракція Партії регіонів у Верховній Раді погодилась подати в Секретаріат Президента свої кандидатури до складу Національної конституційної ради.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Відповідно до повідомлення, таку заяву зробив голова фракції ПР Віктор Янукович під час зустрічі Президента Віктора Ющенка із представниками провідних політичних сил.

"Ми затримали подачу своїх кандидатур до початку зустрічі з Вами. Якщо ми на старті, і ми починаємо йти таким шляхом, безумовно, ми, наша партія, будемо брати участь", - сказав Янукович.

Він вважає, що Ющенко повинен був видавати указ про створення Конституційної ради тільки після проведення консультацій з політиками.

"Спочатку потрібно було нас зібрати, порадитися, яким шляхом піти, і після цього повинен був вийти указ або інше рішення", - зазначив він.

Прес-служба повідомляє, що на сьогодні фракція Блоку Юлії Тимошенко подала 8 кандидатур, фракція "Наша України - Народна Самооборона" - 8 кандидатур, фракція Комуністичної партії подала 3 кандидатури, фракція Блоку Литвина - 3 кандидатури.

Крім цього свої кандидатури запропонували 17 позапарламентських партій, зокрема, Народно-демократична партія, Соціал-демократична партія України (об"єднана), Всеукраїнська політична партія "Нова сила", Українська партія, Партія Зелених України.

Також кандидатури подала уповноважена Ради з прав людини Ніна Карпачова, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович чекав, коли Ющенко його покличе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути