середа, 26 січня 2011 10:49

Янукович боїться пекла і суду - Олійник

Янукович боїться пекла і суду - Олійник

Колишній член БЮТ, народний депутат Святослав Олійник заяляє, що у стінах Адміністрації президента домінує страх, який полягає у втраті посади та потраплянні до в'язниці.

Про це політик повідомив в інтерв'ю "Українській правді".

Зокрема, Олійник зазначив, що "обстановка страху ще влітку відчувалася в стінах Адміністрації президента".

"В цілому уся система нинішньої влади вибудована на страху: втратити посаду, потрапити до в'язниці... У принципі, Янукович - нормальний, непоганий, звичайна людина. Але багато речей він не розуміє", - сказав нардеп.

За його словами, подібна "піраміда страху" на 90% будується несвідомо.

"Янукович прекрасно знає свої страхи. Наприклад, Бог. Я не сумніваюся, що Янукович боїться пекла. Друге джерело страху - суд. Він боїться правової системи інших держав. І це нам допоможе вже в цьому році", - уточнив Олійник.

На його переконання, якщо буде задіяна правова система Ради Європи і, як наслідок, рішення Європейського суду з прав людини, для Януковича "виникнуть незворотні наслідки".

Нагадаємо, учора Генеральна прокуратура України відмовила лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у можливості залишити межі України. Політик пояснила цю відмову страхом генпрокурора Пшонки та президента Януковича перед тим, що світ дізнається правду про них.

"Мені здається, те, що генпрокурор Віктор Пшонка відмовив мені у виїзді до Брюсселя, це ще одна ознака якогось дивного страху, який є в Януковича і який переходить як заразна хвороба на всіх його підлеглих. Страх про те, що світ буде знати, що відбувається в Україні, страх того, що він втрачає свою владу, страх відповідати за все те, що він сьогодні робить ", - сказала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович боїться пекла і суду - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути