вівторок, 15 травня 2012 15:58

"Янукович - бес Украины" - під судом Тимошенко сьогодні знову мітингували
11

Фото: Фото: PHL

Сьогодні касаційний суд почав розгляд скарги по вироку Юлії Тимошенко в "газовій справі", однак судді вирішили відкласти розгляд до 26 червня, мотивуючи рішення відсутністю підсудної.

Тому, захист Тимошенко каже, що відтепер звертатиметься в Європейський суд з прав людини.

"Я звертаюся до Януковича: якщо ви думаєте, що сьогоднішнім рішенням ви закрили нам дорогу в Європейський суд, ви помиляєтеся. Сьогоднішнє засідання ми вважаємо остаточним рішенням і йдемо в Європейський суд з прав людини", - сказав захисник Сергій Власенко журналістам у вівторок.

Поки суд приймав рішення, біля будівлі мітингували прихильники засудженої Юлії Тимошенко з плакатами "Янукович -бес Украины", "Янукович, звыльни Юлю", та "Я - небезпечний опозиціонер". При цьому мітингувальники частково були одягнені в тюремну форму.

Як повідомлялося, Юлія Тимошенко відмовилась від лікувальних процедур на знак протесту проти того, що медпрацівники розголошують конфіденційну інформацію про її харчування та процес лікування.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович - бес Украины" - під судом Тимошенко сьогодні знову мітингували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути