Ексклюзиви
вівторок, 27 липня 2021 21:12

Антоненка залишили під цілодобовим домашнім арештом

Антоненка залишили під цілодобовим домашнім арештом
Вирок Антоненку не змінили. Фото: glavcom.ua

Шевченківський районний суд Києва залишив під цілодобовим домашнім арештом Андрія Антоненка, якого обвинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Наступне засідання призначили на 11:00 2 серпня. Про це повідомляє Суспільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Президент знає, що ми непричетні" - Антоненко

"Суд ухвалив, клопотання захисника про зміну запобіжного заходу Антоненку з домашнього арешту на особисте зобов'язання залишити без задоволення", - зазначилла суддя.

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо й періодичних видань, у 1990-х і 2000-х - керівник відділу спеціальних інформаційних проєктів російського телеканалу ОРТ, згодом "Першого каналу". Останні п'ять років жив у Києві, працював в "Українській правді", а також на радіо "Вести".

Вибух на перетині вул. Івана Франка і вул. Богдана Хмельницького пролунав приблизно о 07:45. У салоні червоного Subaru перебував Шеремет. Через несумісні з життям травми він помер у "швидкій".

У причетності до вбивства підозрюють ветерана АТО й музиканта 41-річного Андрія Антоненка, дитячого кардіохірурга 40-річну Юлію Кузьменко та військову медсестру 26-річну Яну Дугарь. Але достатніх доказів їхньої провини слідство не має. Громадськість вимагає знайти й покарати справжніх замовників і виконавців убивства.

Зараз ви читаєте новину «Антоненка залишили під цілодобовим домашнім арештом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути