четвер, 27 травня 2021 15:42

"Антиукраїнська дичина" - Стерненко закликав владу закрити канал Мураєва

"Антиукраїнська дичина" - Стерненко закликав владу закрити канал Мураєва
Телеканал "Наш" - по-суті російський, каже Стерненко. Фотоколаж: відео блогера

Телеканал "Наш" колишнього "регіонала" Євгена Мураєва займається розпалюванням ненависті до українців, поширенням фейків проти Збройних сил України та іншою ворожою пропагандою. Про це заявив громадський діяч Сергій Стерненко у відеоблозі й закликав владу закрити телеканал.

На каналі ведучі розповідають про "пришелепкуватих патріотів".

"Власник телеканалу Мураєв постійно несе антиукраїнську дичину й розповідає, що це добробати та Збройні сили напали на Україну.

Там же "регіоналка" Бондаренко розповідала, що українська армія - це злочинці.

Також на цьому смітнику постійно піарять Азарова, який перебуває в розшуку та розповідає, що немає жодної російсько-української війни", - каже Стерненко й нагадує, як в ефірі показували пособника російських окупантів, колишнього "регіонала" Родіона Мірошника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив керівника Центру протидії дезінформації

"Цей канал антидержавний, в опозиції до нашої країни. Це фактично російський телеканал. Рік тому вони робили ролик до Дня Незалежності - стоїть собі така жінка, яка ностальгує за совком, у центрі Києва й починає пригадувати, як воно було раніше. І ось вона повертається до моменту, коли йшла голосувати на референдум за те, щоб Україна була незалежною, і вагається біля позначки "ні", - сказав блогер.

"Давно час затулити рота всім пропагандистам, які працюють в інтересах російських окупантів. Які є інструментом російської гібридної агресії проти України.

Тож якщо у влади дійсно є плани припинити мовлення проросійських помиїв під назвою "телеканал "Наш", то закривайте її. Багато українців це підтримають. І це буде абсолютно правильним кроком на захист нашої держави", - заявив Стерненко.

2 лютого президент Володимир Зеленський затвердив рішення РНБО, яким заблокував діяльність трьох телеканалів: "112", NewsOne і ZIK. Санкції застосовуються до нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та юридичних осіб.

Докази антиукраїнської діяльності NewsOne, ZIK і "112" збирали вісім місяців, заявляв секретар РНБО Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «"Антиукраїнська дичина" - Стерненко закликав владу закрити канал Мураєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути