Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2007 10:55

Антикризова коаліція: На Західній Україні готується переворот

Антикризова коаліція має інформацію, що на Західній Україні готуються прийняти рішення не підпорядковуватися Києву та ввести в себе пряме президентське правління. Про це в інтерв"ю газеті "День"заявив народний депутат, член фракції СПУ Василь Волга.

"Якщо Ющенко на це піде, то ми з вами матимемо дві країни рівно через два тижні. Але я переконаний, що Віктор Ющенко на це не піде, і ми знайдемо компроміс", - сказав Волга.

Також він заявив, що "антикризовики" не виконуватимуть указ про розпуск Верховної Ради у разі підписання його Президентом Ющенком.

"Ми виконувати ніякого указу про розпуск парламенту не будемо", - сказав Волга.

Народний депутат наголосив, що у випадку появи такого указу "всі центральні органи виконавчої влади беруться під жорстку охорону військами МВС".

"Війська МВС відпрацюють відповідно до Конституції, зберігаючи громадський спокій і конституційний порядок у країні", - зазначив соціаліст.

Крім того, за словами народного депутата, після такого указу буде прийнято термінове рішення Верховної Ради про те, що парламент не визнає легітимними укази глави держави. При цьому соціаліст наголосив, що про такий сценарій, "можливо, іншими словами, говорили і Микола Азаров, і Раїса Богатирьова, і прем`єр, і голова Верховної Ради".

Зараз ви читаєте новину «Антикризова коаліція: На Західній Україні готується переворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути