понеділок, 30 січня 2012 14:03

Антидержавний психоз і мітингова істерія в РФ загрожує "помаранчевою" революцією - митрополит Одеський

Антидержавний психоз і мітингова істерія в РФ загрожує "помаранчевою" революцією - митрополит Одеський

Над РФ нависла страшна загроза "помаранчевої" революції. Про це в інтерв'ю інформаційному агенству "REGNUM" заявив найстаріший за хіротонією ієрарх УПЦ МП, митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел.

"За цими мітингами і штучно нав'язаною опозиційною істерією стоїть аж ніяк не російський народ, - заявив Агафангел. - Заклики мітингів скасувати результати виборів до Держдуми, звільнити політв'язнів, тобто не когось іншого, як горезвісних ставлеників антиросійських сил на Заході, і саме головне, усунути від влади лідера національного та державного відродження великої Росії Володимира Володимировича Путіна - з головою видають справжніх організаторів і ляльководів протестних акцій у російській столиці".

За його словами, "зараз над Росією, яка є центром руського світу, нависла та страшна загроза, яка вже відвідувала Україну на рубежі 2004-2005 рр. - Загроза "помаранчевої" революції".

"Нагнітається такий же антидержавний психоз і мітингова істерія. Сьогодні в Росії багато сумнівні "фахівці", у тому числі, з числа ліберальних і звиклих до перманентної фронди священнослужителів, намагаються запевнити нас, що протести спонтанні, що всі, хто вважає інакше - це любителі теорій про світову змову, що нічого спільного у російській ситуації сьогодні з попередніми кольоровими революціями немає, що ця ситуація унікальна, що народ лише вимагає справедливості... Точно так само під заколисування подібних "фахівців" наш народ вже "проспав" і лютий 1917 - го, і розвал єдиної вітчизни у 1991-му", - заявив митрополит.

Агафангел підкреслив, що "спроба здійснення "кольорового" сценарію в Москві - це удар в саме серце святої Русі".

"Ідеологи Болотяної площі прагнуть затопити своїм болотом всю Русь, повернути часи хаосу і остаточно поховати надію на воскресіння великої Росії. Знову море людських пристрастей високо піднімає розбурхані хвилі свої, прагнучи повалити в темні безодні розвалу і лихоліття православну вітчизну нашу, яка ледь почала шлях відродження . Дух брехні, обману, зради, злоби і ненависті знову, як у найтрагічніші дні нашої історії, отруює своїм смертним подихом руську землю", - заволав він.

"А в який історичний момент виникають ці нібито "спонтанні" виступи? - продовжив священик. - Саме тоді, коли, нарешті, розпочато процес реінтеграції історичної Росії в рамках ЄЕП, коли російське державне керівництво приготувалося дати тверду відповідь загарбницьким планам світового гегемона, вирішивши обкласти Росію загороджувальним ракетним поясом".

Відповідаючи на питання про те, хто ж є лідером, який необхідний сьогодні Росії, Агафангел заявив, що це людина, що "користується заслуженим авторитетом на світовій арені, викликає трепет у ворогів святої Русі і, звичайно ж, глибоко віруючий у Бога - Володимир Володимирович Путін".

Нагадаємо, митрополит Одеський і Ізмаїльський УПЦ МП Агафангел відомий своєю підтримкою лідера Партії регіонів Віктора Януковича. У 2004 році Агафангел брав активну участь у передвиборчій компанії нинішнього президента України, виступаючи на мітингах "регіоналів".

Зараз ви читаєте новину «Антидержавний психоз і мітингова істерія в РФ загрожує "помаранчевою" революцією - митрополит Одеський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути