середа, 30 січня 2008 09:48

Ганна Герман стала блондинкою не через Тимошенко (ФОТО)



Ганна Герман належить до політиків, за якими не втомлюєшся стежити: як одягнена, як говорить, яка зачіска.

Герман, напевне, це давно знає, тому, зокрема, до перукаря навідується щодня. Нещодавно політик змінила колір волосся на світлий, мотивуючи це так: "В певному віці природа сама фарбує наше волосся. І коли воно сиве, простіше бути блондинкою, ніж брюнеткою. А те, як ставляться чоловіки до блондинок, мене мало цікавить, як і те, як вони ставляться до брюнеток", - зазначила вона.

Щодо харчування та спорту у власному житті, пані Герман була небагатослівною: "О 12 годині я п"ю каву з молоком. Влітку граю в теніс, а взимку катаюсь на лижах... якщо вдається знайти час".

До новомодних тенденцій – тату, про існування яких на своєму тілі нещодавно зізналася заступник мера Києва Ірена Кільчицька, екс-секретар Віктора Януковича ставиться стримано: Ганна Герман їх не має і вже не зробить. Вибирати власний імідж: одяг та зачіску політику ніхто не допомагає і до критики у цій царині вона ставиться уважно. Принаймні, так говорить", пише VIP-UA.

Фото: Телекритика, ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Герман стала блондинкою не через Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути