пʼятниця, 13 липня 2012 10:26

Андрій Пінчук: "Молоді регіони" ведуть молодь у Парламент

12 липня 2012 року в приміщенні виставкового центру АККО Інтернешнл відбувся Шостий З'їзді Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони".

Урочистий захід відвідало 1000 високоповажних гостей: народні депутати України, делегати та молодіжні організації-партнери з СНД та Європи. Серед почесних учасників З'їзду з привітальним словом перед молодіжним активом країни виступили Прем'єр-міністр України, Голова Партії регіонів, Микола Янович Азаров та віце-прем'єр-міністр, заступник голови Партії регіонів, Сергій Леонідович Тігіпко.

"Завдяки активній законотворчій діяльності організація заслужено здобула статус української молодіжної організації №1 в Україні", - заявив у своєму виступі Голова "Молодих регіонів", народний депутат України, Андрій Пінчук. – "Подано пакет законопроектів з питань забезпечення молоді житлом, під час ухвалення останньої редакції Закону України "Про зайнятість населення" розроблено механізм вирішення проблеми першого робочого місця для молодих фахівців; до нової редакції Закону України "Про вищу освіту" внесено зміни щодо посилення прав органів студентського самоврядування тощо".

На З'їзді було розглянуто та ухвалено нову програму діяльності організації "Чотири сходинки до успішного майбутнього", до ключових стратегічних напрямків якої увійшли: "здоровий спосіб життя", "активна громадянська позиція", "національна свідомість" та "молоді – упевнений старт".

"Ми певні, що формування еліти нації має відбуватись в умовах інтелектуальної конкуренції, активного особистісного зростання та дотримання здорового способу життя", – зауважив Андрій Пінчук.

Серед своїх поточних проектів ВМГО "Молоді регіони" презентувала публіці концепт "інтернет-порталу для відбору прогресивних ідей молоді "Є ідея", Всеукраїнський антикорупційний проект громадського контролю "ГРОМ" та соціальну програму для працевлаштування та самореалізації молоді "Молодіжний кадровий резерв".

"Молоді регіони" підтримують ініціативи Президента України та залучають молодь до активного розвитку сучасної молодіжної політики. Партія регіонів веде молодь у Парламент і дає їй реальний шанс реалізувати свої здібності на благо держави – у наступному скликанні представники "Молодих регіонів" складатимуть не менше 10% списків", – наголосив Андрій Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Пінчук: "Молоді регіони" ведуть молодь у Парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути