Ексклюзиви
пʼятниця, 01 березня 2013 17:03

Андрій Балога: "Взялися за мене, бо я – син Балоги. Я вже дорослий і мене можна бити"

14 лютого Львівський апеляційний адміністративний суд розглянув скаргу кандидата в депутати Закарпатської обласної ради Михайла Русина проти свого опонента, 24-річного Андрія Балоги. Він — син нардепа, екс-міністра МНС Віктора Балоги. Русин вимагає зняти Андрія Балогу з реєстрації. Каже, що той  належить до "Партії нового покоління України".

- Русин позивається до тервиборчкому, що ніби я є членом іншої партії – "Партії нового покоління України", а зареєстрували мене від Єдиного Центру, - розповідає Андрій Балога. - На судове засідання в Ужгороді Русин надав копії документів, на яких стояла печатка київського осередку, а до Львівського суду – оригінали, на яких печатки вже не було і стояв інший підпис. Тут ясно, що все сфабриковано.

Андрій говорить голосно, бо у кав'ярні грає гучна музика.

Чому вас пов'язують саме з "Партією нового покоління України"?

- Не знаю. Мені здається, що вибрали першу партію, яка трапила їм на очі. Русин - технічний кандидат, наближений до одного з кандидатів – "регіонала" Івана Чубірки. Я подав проти нього заяву до міліції за фабрикування документів. Думаю, це – політична розправа. Можливо, за те, що батько пішов із влади. Я балотуюся по Мукачеву. Для опонентів принципово виграти вибори у цьому місті. Бо здавна вважається, що це місто нашої сім'ї. Взялися за мене, бо я – син Балоги. Я вже дорослий і мене можна бити.

Як розцінюєте те, що в один момент вашого дядька Павла Балогу намагаються позбавити мандата народного депутата, а вас – зняти з виборів?

- Думаю, ці дві події збіглися в часі. Але, однозначно, тут йде пряма вказівка з Києва. Це не є гра на рівні області.

Вас залякують?

- Воюють тільки в політичній площині. Але потрохи це вже переходить у розбірки з бізнесом. Почали з'являтися перевірки, незрозумілі запити від правоохоронних структур. Поки нерегулярні, але хто його знає.

Ексклюзивне інтерв'ю з Андрієм Балогою читайте в "Газеті по-українськи" № 1567 за 5 березня.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Балога: "Взялися за мене, бо я – син Балоги. Я вже дорослий і мене можна бити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути