Ексклюзиви
пʼятниця, 05 січня 2018 15:56

Анастасія Приходько: Вакарчуку можна вірити

 

Співачка Анастасія Приходько вважає, що Святослав Вакарчук, якщо балатуватиметься на посаду президента, отримає чималий кредит довіри від виборців. Про це вона заявила в ексклюзивному інтерв'ю Gazeta.ua.

- У нас мер — боксер. Чому б ні? У Слави Вакарчука великий потенціал. У нього дуже багато прихильників і, дійсно, він має дуже великий електорат, збирає стадіони по всій Україні і за її межами. Йому вірять. Він дуже вихований і розумний. Якщо його підтягнути з тих або інших питань стосовно політики, думаю, він справиться з цією задачею.

Можливо, що Анастасія за якийсь час сама піде в політику. Її цікавить соціальна сфера.

- Розмірковую ще. Поки хочу бути там, де я потрібна більше. Політика для мене - велика відповідальність. Не можна йти в політику, якщо не розбираєшся в тому або іншому питанні. Треба дуже багато знати і вміти. Хочу допомагати дітям… матерям-одиначкам, наприклад. Хоч якось покращити їхнє життя. Скільки дітей потребують не стільки допомоги, скільки любові. Любові багато не буває… Але мені дійсно хочеться робити це як політик, щоб мати важелі для покращення їхнього життя.

Читайте також: Анастасія Приходько: українським артистам, які гастролюють у Росії, потрібно заборонити виступати на батьківщині

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько: Вакарчуку можна вірити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути