середа, 24 березня 2021 23:14

Американський радник Зеленського спрогнозував зустріч з Байденом

Американський радник Зеленського спрогнозував зустріч з Байденом
Фото: ТСН

Президенти України Володимир Зеленський і США Джозеф Байден зустрінуться після поліпшення ситуації з пандемією Covid-19.

"Я впевнений, ми (Україна і США - ред.) повернемося до нормальних відносин... Думаю, адміністрація Байдена і сам президент проводитимуть обговорення і перемовини з Президентом України в нормальному режимі, а в майбутньому відновиться і звичайна практика регулярних візитів світових лідерів до Вашингтону", — сказав позаштатний радник президента України Ендрю Мак в ефірі телеканалу "Дом".

На його переконання, єдина причина, чому це досі не відбувається, — пандемія.

"Поки що з моменту зміни американської адміністрації жоден зі світових лідерів не зміг здійснити візит до Вашингтона через несприятливу епідеміологічну ситуацію", — зауважив Мак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер розповів, чи підтримає Байден Україну

На його думку, попередній президент США Дональд Трамп був поглинений вирішенням великої кількості внутрішньополітичних проблем, а нинішній глава Білого дому Джозеф Байден розуміє труднощі того, що відбувається в Україні.

"Президент Трамп — політик зовсім іншого типу: він був бізнесменом, забудовником і справді не розумів усієї складності того, що відбувається в Україні. Тоді як президент Байден давно "в темі", він багато років вивчає ці питання й приділяє їм велику увагу. Тому, на мій погляд, лідери наших країн дуже добре порозуміються", — упевнений позаштатний радник Зеленського.

Ендрю Мак - позаштатний радник президента Володимира Зеленського. На цій посаді працює з листопаді 2019 року. Зеленський призначив його за рекомендацією нинішнього глави свого Офісу Андрія Єрмака.

Мак - син українського емігранта. Народився в Нью-Йорку, як юрист супроводжував міжнародні угоди за участю США, України і країн СНД. Десять років він жив в Києві і працював в юридичній компанії Asters. Зараз очолює офіс компанії в Вашингтоні, де живе разом з сім'єю.

Зараз ви читаєте новину «Американський радник Зеленського спрогнозував зустріч з Байденом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути