Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2022 08:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Американські аналітики розкрили подальші воєнні плани Путіна в Україні

Американські аналітики розкрили подальші воєнні плани Путіна в Україні
Російський диктатор Володимир Путін використає будь-яке призупинення бойових дій для підготовки нового нападу. Фото: eastnews.ua

Російський диктатор Володимир Путін скористається будь-яким призупиненням бойових дій в Україні, щоб закріпити свої досягнення та заморозити лінію фронту у найкращій конфігурації.

Зупинення бойових дій він використає, щоб підготувати нову агресію, повідомив американський Інститут вивчення війни ISW 17 жовтня.

"Наміри Путіна щодо України навряд чи зміняться. Незалежно від того, чи станеться якесь припинення вогню або врегулювання конфлікту. Ті, хто прагне міцного миру в Україні, повинні чинити опір спокусі заморозити лінії бойових дій за межами міжнародних кордонів України", – зазначили аналітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ISW пояснили, навіщо росіяни брешуть про успіхи в районі Бахмута

Російський президент раніше був переконаний, що переговори з Україною проходитимуть на його умовах. Але після семи місяців повномасштабної війни у Києва сформувалася стійка позиція щодо переговорів.

21 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію. Призивають нібито тільки росіян, які знаходяться в запасі. Після чого різко зросла кількість бажаючих виїхати з Росії.

Західні розвідки вважають, що мобілізація сотень тисяч резервістів навряд чи допоможе РФ змінити хід війни проти України.

Зараз ви читаєте новину «Американські аналітики розкрили подальші воєнні плани Путіна в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути