пʼятниця, 25 січня 2013 10:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Олександр Тимошенко попросив у священників помолитися за дружину

Олександр Тимошенко попросив у священників помолитися за дружину
Фото: ru.tsn.ua

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр Тимошенко звернувся до глав українських церков з проханням допомогти дружині.

Про це йдеться на персональному сайті Юлії Тимошенко.

"В цей нелегкий для нашої держави і моєї родини час звертаюся до вас з проханням про допомогу і Боже заступництво в справі захисту життя моєї дружини, доброї християнки Юлії Тимошенко. Служіння Господу і вірність Заповідям Божим завжди були, є і будуть головними чеснотами нашої родини. Моя дружина вже майже два роки незаконно позбавлена волі своїм головним політичним конкурентом Віктором Януковичем, котрий тільки в такий спосіб може розправлятися з людьми, які завжди вірно служили своїй землі і були на стражі Божої правди", - говориться в повідомленні.

Він запевнив, що "Юлія Тимошенко не причетна до тих провин, які їй висуває теперішня влада, тим більше до можливої участі у нібито фінансуванні вбивства Щербаня. Це великий смертельний гріх, оскільки тільки Господь Бог дає і забирає життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не може держава вести себе як грабіжник банків, бо довго не проіснує" - нардеп

"Я прошу вас звернутися в молитві до Бога про визволення Юлії Тимошенко з місця ув'язнення, куди її - безневинно засуджену - заперла теперішня влада. Господь Бог милостивий і людинолюбний, і він не дозволить темним силам скалічити життя безневинним людям. Я прошу про милість Божу, прошу вашого заступництва. Можливо, Божа благодать та ваше мудре слово зламають черстві душі представників теперішнього режиму, для якого ув'язнення Юлії Тимошенко – це продовження їх терміну перебування при владі", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді зареєстрували проект постанови про звільнення з посад голів МВС та СБУ

"Критичний стан здоров'я Юлії свідчить про негайну необхідність організації її лікування за кордоном. Адже сьогодні йде мова про життя або смерть дружини, матері і вірної раби Божої Юлії. Не дайте антихристу занести свого меча над головою безневинної людини", - резюмував чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Тимошенко попросив у священників помолитися за дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути