Ексклюзиви
пʼятниця, 12 квітня 2019 09:38

Аласанія пояснив, як можна влаштувати телеміст між кандидатами

Аласанія пояснив, як можна влаштувати телеміст між кандидатами
Напередодні під час телефонного включення зі студією "1+1", де був Порошенко, Зеленський кинув слухавку. Фото: УНІАН

Формат дебатів не передбачає включення одного з кандидатів через відеозв'язок. Телеміст можна провести в будь-який інший час.

На цьому наголосив голова НСТУ Зураб Аласанія.

"Якщо кандидатів буде двоє — відбудуться дебати у жорсткому форматі, похвилинно прописаному постановою ЦВК №742. Якщо кандидат буде один, - він отримає всю цю годину для політичної агітації, знову ж таки, згідно з законом. Якщо кандидатів не буде, - ця година піде на документальний фільм "Амстердам" із циклу "Дивовижні міста світу", і з рухомим рядком під час стрічки "Вибачте, кандидати на пост президента України (прізвища, імена, по батькові) не з'явилися у студію для участі в теледебатах".

Після завершення цієї години закон забороняє згадувати кандидата чи його програму протягом наступних 20 хвилин. Тому о 21:20 на каналі "UA: Перший", на "UA: Українське радіо" та на всіх регіональних каналах Суспільного почнеться програма "Зворотний відлік", де Мирослава Барчук і Павло Казарін разом із експертами, "Виборчою радою UA", VoxCheck, журналістами влаштують справжню дискусію з кандидатом(-ами). Які можуть бути присутні як у студії, так і приєднатися телемостом із НСК чи парашутом зі стратосфери", — пояснив Аласанія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко з'явився на телеканалі Коломойського і посперечався із Зеленським

Напередодні у штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського запропонували провести дебати з чинним главою держави Петром Порошенком через телеміст у прямому ефірі.

Зараз ви читаєте новину «Аласанія пояснив, як можна влаштувати телеміст між кандидатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути