Ексклюзиви
понеділок, 23 травня 2011 16:14

Активістки FEMEN отримали по п'ять діб арешту

Активістки FEMEN отримали по п'ять діб арешту

За суботню акцію активістки руху FEMEN - Валентина Чеботько і Єва Литвак - були засуджені на п'ять діб адміністративного арешту за статтею 173 (дрібне хуліганство)

"Суддя Гуменюк виконувала політичне замовлення і відверто нехтувала нормами судової процедури. FEMEN відзначає посилення тиску на організацію з боку влади і, в свою чергу, планує приймати відповідні заходи", - зазначили в організації.

Нагадаємо, що в суботу активістки руху FEMEN намагалися провести свою акцію біля сцени, де проходила офіційна церемонія відкриття Дня Європи.

Під час виступу глави Київської міськадміністрації Олександра Попова дві дівчини підійшли впритул до сцени. Одна дівчина була оголена вище пояса, друга тримала в руках плакат з написом "Дні до * опи". На обох були надіті клоунські носи і вони скандували "Припиніть цей цирк".

Правоохоронці ввічливо, але наполегливо повели активісток з-під сцени, після чого офіційного гості продовжили свій виступ.

Зараз ви читаєте новину «Активістки FEMEN отримали по п'ять діб арешту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути