четвер, 19 травня 2011 14:19

Під Верховною Радою плювали на депутатів і посилали Януковича
25

Фото: Фото: Тарас Подолян

На паркані біля Маріїнського палацу організатори мітингу "Вперед!" під Верховною Радою розвісили два плакати із написом "Влада стоп, народ вперед". На ньому всі бажаючі можуть написати свої думки з приводу ставлення до влади.

Зокрема, мітингувальники пишуть: "Азарову лопату і на поля", "Харя і Ко - сутенери", "Я плюю на вас депутати", "Геть пі...в з верховної зради", "Щоб увімкнути Україну, треба вимкнути Януковича", "Вітя і Коля - вас чекає суд Божий. Його не купиш", - підпис "Полтава".

Поруч повісили плакат, який був і під час суботньої акції День гніву із написом "Президенту імпічмент". На ньому люди написали "Долой бандитов, другими словами - Янукович пошел ти на...". Поруч із цим написом хтось дописав "Азаров М. Я. - не заперечую".

Під стінами парламенту продовжується акція проти діяльності влади. На сцені показували імпровізовану сценку - вийшло троє хлопців у піонерських краватках та пілотках. У них на грудях були приклеєні таблички з написом "прокуратура", "міліція", "податкова". Також вони розказали віршик про чинну владу.

Разом з тим, чотири дівчини з жіночого руху FEMEN провели біля мітингувальників-учасників протесту "Вперед" під Верховною Радою невелику акцію.

Вони роздяглися, стали на коліна і підняли транспоранти з написом "Тимохин дуреж", "Сколько стоит постоять?", "Королевская ложь", "Народ взад и вперед".

Після цього дівчата одяглися і почали втікати, однак трьох наздогнали міліціонери і затримали.

Як розповів один з учасників акції, за участь в акції протесту "Вперед", яка проходить 19 травня під стінами парламенту, мітингувальникам платять по 75 гривень.

За даними київської міліції, сьогодні у Весняному марші взяли участь близько 2 тис осіб, правопорядок біля будівлі Верховної Ради забезпечували близько 400 співробітників міліції.

Зараз ви читаєте новину «Під Верховною Радою плювали на депутатів і посилали Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути