субота, 28 грудня 2013 13:11

Активісти відправляються пікетувати резиденцію Пшонки

Активісти відправляються пікетувати резиденцію Пшонки
Фото: forins.com.ua

Активісти Автомайдану відправляються з Європейської площі в Києві пікетувати будинок генерального прокурора Віктора Пшонки з вимогою об'єктивно розслідувати побиття журналістки Тетяни Чорновол. Про це повідомив учасник автопробігу Сергій Расімов.

"Ми будемо курсувати по Києву, після чого висловимо свій протест генеральному прокурору України під його будинком", - сказав активіст.

Також він додав, що автопробіг буде присвячений незгоді з діями Генеральної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновол у день нападу їздила до Пшонки і Захарченка

Варто відзначити, що на автопробіг зібралося близько 40 машин. Також присутній народний депутат ("Батьківщина") Олександр Бригинець.

Нардеп відмовився дати коментар і сказати, куди саме спрямовуються активісти. "Ми знаємо, що нас прослуховують, тому ми не розголошуємо інформацію про те, куди саме прямуємо", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мене могли побити через нову резиденцію Януковича - Чорновол

Як повідомлялося, 26 грудня активісти пікетували дачу міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, яка розташована в селі Підгірці (Київська область).

Мітингувальники перед воротами та парканом дачі міністра скандували "Ганьба!" і "Разом - сила!". Учасники акції розклали на землі портрети Віталія Захарченка і полили їх червоною фарбою, кажучи, що це кров Тетяни Чорновол. Мітингувальники також розмалювали паркан дачі червоною фарбою.

Зараз ви читаєте новину «Активісти відправляються пікетувати резиденцію Пшонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути