середа, 12 лютого 2014 17:41

Активісти продовжують блокувати 37 об'єктів - Генпрокуратура

Активісти продовжують блокувати 37 об'єктів - Генпрокуратура
Фото: ye.ua

В Україні мітингувальники продовжують блокувати 37 об'єктів. Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

Такі дані під час брифінгу в середу навела начальник ГУ захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту ГПУ Ірина Зарубинська.

Зокрема, за її словами, на території України до цього часу залишаються захопленими 6 приміщень, де розташовані органи влади та самоврядування.

"Це обласні адміністрації в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській областях, Київська міська державна адміністрація, а також Сокальська райдержадміністрація Львівської області та сесійна зала Полтавської облради".

"Крім цього, на сьогодні заблокованими залишаються також і інші будинки та транспортні комунікації. Загалом – 37 об"єктів", - повідомила вона.

Зарубинська нагадала про те, що спроби захоплення державних адміністрацій були ще у 6 областях.

"Наслідком таких дій є шкода майна на мільйони гривень. Наразі органами внутрішніх справ за кожним цим фактом відкрито кримінальні провадження. І конкретні суми завданих збитків встановлюються в ході досудового розслідування", - наголосила прокурор.

Як відомо, прокуратура вимагає від активістів звільнити всі зайняті під час акцій протесту будівлі, погрожуючи суворішими вироками затриманим активістам.

 

Зараз ви читаєте новину «Активісти продовжують блокувати 37 об'єктів - Генпрокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути