Ексклюзиви
понеділок, 10 березня 2014 17:07

Аксьонов захотів перемовин щодо 55-го зенітно-ракетного полку: вирішили не штурмувати

Аксьонов захотів перемовин щодо 55-го зенітно-ракетного полку: вирішили не штурмувати
Сергій Аксьонов Фото: inforos.ru

Сьогодні самопроголошений прем'єр Криму Сергій Аксьонов подзвонив до командира 55-го зенітно-ракетного полку у Євпаторії і запропонував перемовини. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На перемовини до частини прийшли Бабенко Генадій Арнольдович - депутат ВР АРК, Санн Олег Миколайович - координатор по силовому блоку самооборони Євпаторії.

В ході перемовин було досягненого такого договору: сили самооборони та РФ не штурмують дану військову частину до 16 березня. В обмін на це вони - Бабенко та Санн - висунули умову: прибрати журналістів з території військової частини. Про це повідомив командр частини полковник Матвієнко.

Прощаючись з журналістами, військові попросили журналістів бути на поготові і в разі потреби бути готовими приїхати, оскільки вони не впевнені у дотриманні обіцянок.

Нагадаємо, вчора командиру 55-го ракетного полку у Євпаторії вручили ультиматум у письмовій формі - роззброїтись, передати під охорону зброю та обладнання Чорноморському фронту Російської Федерації. 

Зараз ви читаєте новину «Аксьонов захотів перемовин щодо 55-го зенітно-ракетного полку: вирішили не штурмувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути