пʼятниця, 04 жовтня 2013 21:28

Якщо у Януковича буде бажання, достатньо однієї секунди, щоб помилувати Тимошенко - Власенко

Якщо у Януковича буде бажання, достатньо однієї секунди, щоб помилувати Тимошенко - Власенко
Сергій Власенко. Фото: kievskaya.com.ua

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко знову заявляє, що для звільнення його підзахисної достатньо політичної волі президента України Віктора Януковича.

"На сьогоднішній день, як і раніше, все залежить від волі Віктора Януковича. Якщо у нього буде бажання, достатньо однієї секунди, щоб на чистому аркуші паперу, навіть без Андрія Портнова, підписати указ президента про помилування Тимошенко - я, президент, милую Тимошенко, підпис, дата, і все", - заявив Власенко в прямому включенні на "5 каналі" в п'ятницю ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я вирішила лікуватися в Німеччині заради Угоди з ЄС - лист Тимошенко

Він також висловив переконання, що Тимошенко продовжить займатися політичною діяльністю. "Юлія Володимирівна не буде ховатися за кордоном, вона буде активно брати участь у політичному житті. Тут немає ніяких сумнівів", - зазначив Власенко.

Як повідомлялося, Тимошенко прийняла пропозицію спостерігачів від Європарламенту - екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського та екс-президента ЄП Пета Кокса - про лікування в Німеччині. Спостерігачі від Європарламенту відвідали екс-прем'єра в харківській лікарні № 5 3 жовтня. Крім того, вони передали В.Януковичу клопотання про помилування Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Якщо у Януковича буде бажання, достатньо однієї секунди, щоб помилувати Тимошенко - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути