вівторок, 22 січня 2013 06:51

"Якщо справа Тимошенко не політична, то навіщо Кузьмін їздить до послів?" - захисник

"Якщо справа Тимошенко не політична, то навіщо Кузьмін їздить до послів?" - захисник
Фото: despravda.com

Генпрокуратура і президент не розуміють, що таке презумпція невинуватості.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народний депутат Сергій Власенко.

"Політичні репресії  - це коли до політичного опонента придумують кримінальну справу, фальшують в ній докази і хочуть показати, що це нормальне кримінальне переслідування", - зауважив він, коментуючи останны обвинувачення Юлії Тимошенко.

"І у справ Тимошенко, і у справі Луценка  не дотримувався ніхто КПК, - наголосив він. - Проблема не в тому, який кодекс, а в тому, що правоохоронці витворяють, що хочуть,  біле називають чорним, а потім прикриваються старими чи новими кодексами".

Реагуючи на заяву заступника генпрокурора Рената Кузьміна щодо того, що справа Тимошенко не є політичною, він наголосив:

"Мене дивує те, що перший заступник генерального прокурора в тій справі, яку він нібито визнає не політчиною, робить якісь коментарі, їздить по всьому світу, зустрічається з посламиі розяснює їм: "Люди, це не політична справа". якщо це справа не політчина, то навіщо ти їздиш до послів, навіщо з ними зустрічаєшся? Проводь слідство в тиші, не виступай", - обурився він.

Власенко додав: "І я не розуміє прокурора, який не розуміє, що таке презумпція невинуватості. Він вже каже, що Тимошенко - вбивця. І це вся ідеологія цього прокурора. і не тільки прокурора. Це вже президент виходить до іноземних ЗМІ і говорить: Тимошенко брала участь у вчиненні вбивства".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо справа Тимошенко не політична, то навіщо Кузьмін їздить до послів?" - захисник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути