середа, 28 листопада 2012 12:29

Якщо Кернес думає, що він "кльово" відповів Риму, то нехай ще портрет Бен Ладена повісить - Власенко

Якщо Кернес думає, що він "кльово" відповів Риму, то нехай ще портрет Бен Ладена повісить - Власенко
Сергій Власенко ФОТО: www.newsmarket.com.ua

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, рішення про вивішення портрету екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі на будівлі харківської мерії, як "відповідь" на портрет Тимошенко є не адекватним.

Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"Якщо Геннадій Кернес думає, що він "кльово" відповів Риму, то нехай він так думає. Більшість українських громадян, в тому числі харків'ян, трошки по-іншому оцінюють ситуацію. Хай ще Усами бен Ладена повісить туди. Він, як був дрібним шахраєм, таким і залишився за своєю ментальністю", - розповів Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернес влаштував антитимошенківську клоунаду: на стінах мерії Харкова вивісили портрет Берлусконі

За його словами, "якщо вони хочуть демонструвати всій країні, що мерією першої столиці України керує не зовсім адекватна людина, то це не питання до нас. Аби робити вигляд, що українські та італійські суди — це одне й теж саме, то треба бути хворим".

Власенко поцікавився, чи це було рішення Харківської мерії, чи самого мера: "Хай повідомлять для початку, чи мав він право, аби робити це".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я дуже вас люблю і до останнього подиху буду вам служити!" - Тимошенко звернулась до прихильників

"Знаєте, після того, як вони сьогодні підписали угоду на мільярд з невідомо з ким по будівництву LNG-терміналу, то в мене вже питань до них не має. Давайте припинимо робити вигляд, що в Україні є нормальна влада. В Україні панують дебіли, на жаль, на превеликий жаль. А це ще один яскравий приклад того, не більше", - резюмував захисник.

Нагадаємо, на будівлі харківської мерії вивісили звернення до мерії Риму - на ньому фото екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі. Під фотографією - текст: "Руки геть від Берлусконі! Через нього Італія втратила мільйони! Мерія Риму! Підтримай не тільки українського, але й свого екс-прем'єра!".

Зараз ви читаєте новину «Якщо Кернес думає, що він "кльово" відповів Риму, то нехай ще портрет Бен Ладена повісить - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути