неділя, 17 лютого 2013 17:56

"Якимось дядьком із Києва вирішуються всі питання" - Порошенко

"На кожній зустрічі з виборцями спостерігаю, що людей цікавлять одні й ті ж питання. Перше – матеріальна допомога, друге – працевлаштування випускників навчальних закладів. І третє – неможливість оформити документи через реєстраційні установи", - зазначив 16 лютого народний депутат Григорій Заболотний на спільному засіданні 11 нардепів від Вінниччини у губернатора.

Ініціював цю зустріч голова Вінницької облдерждадміністрації Іван Мовчан. Прийшли також і голова облради Сергій Татусяк, міський голова Володимир Гройсман та радник губернатора Валерій Бевз.

"Зробити нашу область ще потужнішою – ось мета нашої зустрічі. На Вінниччині переважає аграрна галузь, маємо багато пенсіонерів. Проблем вистачає. Але маємо і серйозні можливості та перспективи", - зауважив депутат та екс-губернатор Микола Джига.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінницькі нардепи збираються йти до Азарова й Арбузова просити грошей на область

Багато виступів зводилися до думки, що деякі питання важко вирішити через централізацію влади.

"Якимось дядьком із Києва вирішуються всі питання", - уточнив нардеп Петро Порошенко.

"Трапляється, що підприємство працює тут, а зареєстровано в іншому місті. І всі збори йдуть туди, а не у місцевий бюджет", - додала нардеп Оксана Калетник, племінниця нардепа Григорія Калетника та двоюрідна сестра нардепа Ігоря Калетника.

Ці та інші питання нардепи пообіцяли вирішувати у парламенті.

"Для Вінниччини бачу дві можливості зробити крок уперед. Розвивати тваринництво та масово відкривати робочі місця через малий бізнес. Наша задача - сприяти створенню малих підприємств. Задумайтесь, 80% експорту у нас – сировина. Треба ламати цю традицію. Зробити реконструкцію і на базі існуючих підприємств створювати переробні виробництва. А це не тільки робочі місця, а й більша заробітна плата", - запевнив Заболотний.

Зараз ви читаєте новину «"Якимось дядьком із Києва вирішуються всі питання" - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути