вівторок, 26 березня 2013 11:21

Акцію протесту у Тернополі опозиція проведе біля пам'ятника Бандері

Акцію протесту у Тернополі опозиція проведе біля пам'ятника Бандері
В УДАРі переконані, що на протест зійдеться від 15 до 20 тисяч людей. Фото: provse.te.ua

Акція "Вставай, Україно" відбудеться у Тернополі 29 березня за будь-якої погоди.

Про це на прес-конференції у Тернополі заявив нардеп від ВО "Батьківщина" Василь Деревляний.

"Акція у Тернополі відбудеться за будь-якої погоди. Ми вже попередньо звернулися до керівництва міліції – якщо по районах буде втручання працівників правоохоронних органів по невипуску транспорту до Тернополя, ми будемо відразу вживати серйозних заходів".

Він також знає, які саме люди мають прийти на цю акцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас область три роки трясе" - Кайда хоче зняти з посади губернатора Тернопільщини

"На цю акцію повинні вийти і працівники міліції, яких позвільняли, а сюди 50-60 заїжджих є. І працівники податкової, де теж тернопільських звільнили, а чужі наїхали і тут працюють. Вчителі, яким не виплачують зарплати. Медики - у зв'язку з недолугою реформою, яку проводить на сьогоднішній день режим. Село теж – у п'ятницю ми отримали відповідь із райдержадміністрації, чергове розкрадання землі виявлено у Бучацькому та інших районах. Там голови адміністрацій по 100, 150, понад 200 гектарів землі роздавали своїм родичам і близьким. Тому на сьогодні ми вважаємо, що це акція не тільки трьох наших політичних сил – "Батьківщини", "Свободи" і УДАРу, а всієї української нації проти нинішнього режиму Януковича".

Його колега із опозиції, нардеп від партії УДАР Ігор Побер переконаний, що на протест зійдеться від 15 до 20 тисяч людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розкаже людям про стратегію повалення режиму Януковича?

"Віримо, що акція у Тернополі буде найбільш людною, оскільки Тернопіль завжди був центром непокори. Ми очікуємо близько 15-20 тисяч людей. Думаю, яка би погода не була -- у нас люди активні. І ми проведемо цю акцію символічно біля пам'ятника Бандері – на сходах обласної адміністрації, щоб представники Януковича на Тернопільщині бачили, що та ситуація, яка нині є в області, більше продовжуватися не може і ми цього не дозволимо", - наголосив він.

Побер також зауважив, що у попередніх акціях опозиції Віталій Кличко не брав участі, бо у цей час мав зустрічі з сенатом США та президентом Польщі. Але пообіцяв, що до Тернополя лідер УДАРу таки приїде разом із Тягнибоком і Яценюком.

Зараз ви читаєте новину «Акцію протесту у Тернополі опозиція проведе біля пам'ятника Бандері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

112

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути