четвер, 29 квітня 2021 14:00

"Якби був воєнний стан, вашу фракцію розстріляли б" - "слуга" до ОПЗЖ

"Якби був воєнний стан, вашу фракцію розстріляли б" - "слуга" до ОПЗЖ
Микита Потураєв жорстко відповів колишньому "регіоналу".

Якби в Україні, яка обороняється від агресії Росії, ввели воєнний стан, то парламентську фракцію ОПЗЖ б розстріляли. Про це сказав народний депутат від "Слуга народу" Микита Потураєв.

В ефірі телеканалу "Україна 24" нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич назвав Революцію гідності "державним переворотом", пише НВ.

На ці слова Потураєв відреагував: "Спокійно так скажу тобі. Одна політична проблема в країні вирішилась би, якби була оголошена війна. В умовах війни вашу фракцію варто було б, звичайно ж, розстріляти.

І проблема політична була б ліквідована, тому що за законами воєнного часу такі речі караються найвищою мірою покарання, військово-польовим судом - швидко і без особливих сентиментів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді відбулася зрада

"Україна дотримується дипломатичного шляху вирішення конфлікту на Донбасі, хоча він коштує нам життів. Тому я нікому не раджу запроваджувати воєнний стан і розв'язувати проблему так, як слід при воєнному стані", - додав нардеп.

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014 року російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"Якби був воєнний стан, вашу фракцію розстріляли б" - "слуга" до ОПЗЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути