Ексклюзиви
пʼятниця, 30 грудня 2022 07:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Яка зброя наблизить закінчення війни: у Зеленського зробили заяву

Яка зброя наблизить закінчення війни: у Зеленського зробили заяву
Надання Україні бронетехніки і далекобійних ракет наблизить закінчення війни, вважають в ОП. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк вважає, що прискорення надання Україні бронетехніки і далекобійних ракет наблизить закінчення війни.

Це також дозволить знизити кримінальний і корупційний вплив Росії на глобальну політику. Про це Подоляк написав у Twitter.

"Прискорення передачі Україні бронетехніки й ракет підвищеної дальності дасть змогу: по-перше, локалізувати війну на окупованих територіях і не допустити її розростання; по-друге, наблизити закінчення війни й вихід на межі 1991 року...", – повідомив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов про шлях України до перемоги: попереду найважчий відрізок

Закінчення війни в Україні залежить від низки факторів. Якщо проаналізувати ситуацію з психологічного та математичного боку, це може статися навесні чи влітку 2023 року, заявив раніше Подоляк.

Президент Володимир Зеленський під час свого візиту у Сполучені Штати Америки просив в американського колеги Джо Байдена сучасних танків та літаків для України. Утім, позиція Вашингтона щодо цього питання не змінилася, за даними Politico.

Видання пише, що пріоритетом Зеленського залишається збільшення кількості зброї, боєприпасів та обладнання для України. Але Байден залишився непохитним щодо деяких прохань про танки, ракети і винищувачі.

Зараз ви читаєте новину «Яка зброя наблизить закінчення війни: у Зеленського зробили заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути