понеділок, 21 січня 2008 10:02

Як Валентина Семенюк святкувала весілля (ФОТО)
5

В суботу в невеликому затишному Печерському загсі було не проштовхнутися. На весілля Валентини Семенюк і Віталія Самсоненка прибули не тільки родичі, але і небувала кількість преси, пише Комсомольська правда.

Молодята приїхали вчасно. Обранець Валентини Семенюк, бізнесмен Віталій Самсоненко, сам відкрив двері для майбутньої дружини і допоміг їй вибратися з салону шикарного "Мерседеса". Ніжно обійнявши наречену за талію, він посміхнувся в об"єктиви телекамер. Сама Валентина Петрівна ненадовго забула про проблеми на роботі.

Поздоровляти молодят прибули обидві дочки Семенюк - Людмила і Ганна, а також мати нареченого і його син Володимир з своєю дружиною і маленьким сином. Дивно, але свідками стали старші діти - Людмила Семенюк і Володимир Самсоненко.

"Я вважаю, що головне - це їхня велика любов, - розчулився син нареченого перед церемонією. - У батька і його нареченої відкрилося друге дихання. Я хотів би побажати їм йти завжди разом і виконати задумане - плани у них, повірте, величезні!"

На церемонію одруження Валентина Петрівна вирішила не надягати весільне плаття, обмежившись зшитим на замовлення білим костюмом з гудзиками у вигляді квітів. Наряд доповнювали білі чобітки на шпильках. Наречений вбрався в елегантний чорний костюм з краваткою в смужку, замовлений, за словами рідних, в недешевому паризькому ательє.

Сама церемонія була вивірена до дрібниць. Навіть на рушник з написом "На частку" молодята встали разом на рахунок "три". Мабуть, Віталій і Валентина відрепетирували урочистий момент наперед. Потім наречений поцілував наречену і "окільцював" її безіменний палець простеньким золотим колечком.

"Гірко!" - крикнули гості. І молодята підняли келихи із золотистим шампанським. (Пляшка французького напою Mumm Cordon Rouge обійшлася Володимиру Самсоненку, який організував весілля, приблизно у 100 доларів.)

Всупереч старанням розпорядників церемонії про урочистість відразу якось забули - діти і родичі кинулися поздоровляти молодят, що об"єднали не тільки свої долі: у свідоцтві про шлюб значиться подвійне прізвище "Семенюк-Самсоненко".

Наступного дня молодята вінчалися в Теплому храмі Києво-печерської лаври. За визнанням самої нареченої, їй настільки сподобалася атмосфера цієї церкви, що вона вирішила зробити її сімейним храмом.

На весілля "перед престолом Божіїм" молоді запізнилися майже на годину - з чуток, через пробки, що скували центр міста. Валентина Петрівна одягнулася по-простому: у сіро-рожеву сукню, розшиту лелітками, зверху накинула косинку (мабуть, щоб в церкві прикрити глибоке декольте). Цей наряд був дарований їй чоловіком за тиждень до весілля. В ролі дружок виступали все ті ж: старша дочка Семенюк-Самсоненко і син її чоловіка, які винесли випробування, утримавши вінчальні корони над головами батьків.

Тільки ось із запрошених на вінчання соратників соціаліста не прийшов ніхто: VIP-місця, відведені в церкві відразу за молодятами, так і залишилися порожніми.

Зараз ви читаєте новину «Як Валентина Семенюк святкувала весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути