четвер, 17 січня 2008 12:14

Як українські депутати відзначали свята на Гаїті і в Австрії (ФОТО)
6

Віталій Кличко

Знаменитий боксер, депутат Київради Віталій Кличко новорічні і різдвяні свята традиційно зустрічає в колі сім"ї. І вже традиційно сім"я Кличків (Віталій, його дружина Наталія і діти - Єгор, Ліза і Максим) відправилася на австрійський курорт Китцбюель. У Китцбюелі брати Кличко часто готуються до своїх поєдинків. Тому відчувають себе тут, як вдома. Віталій також жалкує, що цього року компанію йому не зміг скласти Володимир: "Брат готується в Штатах до чемпіонського поєдинку проти Султана Ібрагімова".

Владислав Лук"янов

Депутат-"регіонал" Владислав Лук"янов витратив приблизно $6 тисячі на десятиденний відпочинок, який припав на Новий рік і різдвяні свята, на Ямайці (половина з них пішла на переліт і готель, інші на екскурсії, ресторани і інші розваги) - в країні реггі, растаманів і марихуани. "Для відпочинку вибрали готель "Бахія" в затоці Бахія Бей, недалеко від аеропорту Монтего Бей", - розповідає Владислав. "Дуже сподобалося лізти вгору по водопаду. Так, так, саме вгору. Організатори дають вам підписати папір, що ви самі несете за себе відповідальність, якщо під час сходження, наприклад, зірветеся вниз. Потім без всякої страховки ви починаєте дертися вгору на висоту 150 метрів по слизьких каменях, а на вас падає вода. Тьфу-тьфу, все обійшлося". Також Владиславу сподобалося кататися по затоці на катамарані, де він танцював з красивими негритянками. За словами депутата, ніякого рому в рот він не брав і травичку не палив. "Моїм знайомим місцеве населення пропонувало купити у них косяк, але ми відмовлялися".

Василь Горбаль

Депутат-"регіонал" Василь Горбаль відправився в морський круїз по Карібам. Правда, спочатку він полетів до Нью-Йорка, в якому пробув близько доби. "Я раніше ніколи не бував в цьому мегаполісі, ось і вирішив скористатися випадком", - пояснює Василь, чому він так вирішив почати свій тревелінг. У перший вечір, не дивлячись на втому від перельоту, він відвідав один з бродвейських театрів, де дивився мюзикл "Фантом опери", а на іншій - постановку "Мама міа" за мотивами пісень АББИ. Наступний пункт подорожі - Майамі, в якому він був раніше, - в 1994 році. Звідти Горбаль і відправився в круїз на кораблі, на якому і зустрів Новий рік, по маршруту: Гаїті -Ямайка-Кайманові острови. На Гаїті йому не сподобалося, оскільки там нічого до ладу подивитися не вдалося, на батьківщині Боба Марлі справила враження прикрашена іграшками новорічна пальма, абсолютно мирне населення і ямайське пиво. Подорож завершилася 10 січня. На все про все Горбаль витратив 20-25 тисяч доларів.

Валерій Писаренко

Один з наймолодших нардепів Верховної Ради, молоде дарування БЮТ (саме так його називає сама Юлія Тимошенко) Валерій Писаренко на свята відпочивав активно. Майже всі новорічні і різдвяні свята він провів в горах, причому українських, в дуже великій компанії старих і найближчих друзів.

"Ми були в Буковелі, каталися на сноубордах. Дуже люблю дошку, катаюся на ній вже декілька років", - розповідає 26-річний народний депутат. У Буковель теж їздить часто, оскільки там є немало хороших трас, щоб кататися.

У горах він провів шість днів, оскільки ці дні припали і на Різдво, на Святвечір він разом з друзями колядував у сімей, з якими компанія познайомилася в Буковелі.


Ганна Герман

Депутат-регіонал Ганна Герман провела 2 дні разом з чоловіком і сином в Карпатах на базі "Беркут" в Львівській області. Каталася на лижах з гори, їла грибну юшку і пила чай з карпатських трав. "Наступного дня, після того, як ми покинули цей курорт, я по радіо почула, що на підйомнику, на якому ми піднімалися на гору, застрягли люди і 6 годин там провисіли", - говорить Ганна.


Михайло Поживанов

Депутат-бютівець готувався покататися на лижах в італійських Альпах. Проте внаслідок того, що його призначили на пост керівника Держрезерву, він залишився на роботі, а ось до Італії відправилися його дружина і троє синів.

Олександр Мороз

Лідер соціалістів Новий рік зустрів в сім"ї в своєму будинку під Києвом. А до цього три тижні за традицією, що давно вже склалася, відпочивав в Трускавці - плавав в басейні, здійснював піші прогулянки і, звичайно ж, пив мінеральну воду, пише Сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Як українські депутати відзначали свята на Гаїті і в Австрії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути