неділя, 17 квітня 2022 15:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Як діє командувач РФ Дворніков і чому його прозвали "м'ясником Алеппо" - Федоров

Як діє командувач РФ Дворніков і чому його прозвали "м'ясником Алеппо" - Федоров
Федоров зазначив, що тепер Дворніков став головним відповідальним за війну в Україні. Фото: скрін з відео

Через те, що плани Росії щодо війни в Україні провалилися, президент РФ Володимир Путін прибирає своїх генералів. Тиждень тому Путін призначив нового головного відповідального за війну в Україну - генерала Олександра Дворнікова.

Військовий експерт Юрій Федоров у коментарі "Обозреватель" розповів, як діє Дворніков і чому його називають "м'ясником Алеппо".

Федоров сказав, що до призначення Дворнікова керувати армією РФ у війні проти України він вже давно був на посаді командувача Південним військовим округом російських збройних сил. Теперішні зміни полягають в тому, що йому доручили керувати усією операцією проти України. Тобто він став головним відповідальним за ведення війни. Адже досі не було єдиного начальника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вони хочуть знищити Україну: розвідка оприлюднила особисті дані двох найвищих російських генералів

"Про нього говорять як про генерала жуківської формації, тобто він може завалювати трупами своїх солдатів позиції противника в умовах наступу. Коли він командував у Сирії російським угрупуванням, використав такі методи для бомбардувань. Але назвати їх килимовими я не можу, бо там не було достатньої кількості російських літаків", - сказав експерт.

Також Федоров пояснив, чому методи, застосовані російським генералом, є цинічними й жорстокими щодо мирних жителів.

"Проте поки він командував, російські літаки справді бомбили населені пункти, які перебували під контролем повстанців, зокрема місто Алеппо. Внаслідок цього він дістав прізвисько "кат Алеппо" або "м'ясник Алеппо", - пояснив експерт.

Росія змінила людей, які відповідають за війну в Україні. Вторгненням став керувати Дворніков. Водночас керівництво США не очікує змін у тактиці і стратегії російських військових в Україні після зміни особи, відповідальної за сили вторгнення.

Зараз ви читаєте новину «Як діє командувач РФ Дворніков і чому його прозвали "м'ясником Алеппо" - Федоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути