вівторок, 18 березня 2008 09:07

Ахметов подзвонив фотографові, якого побили через нього

Президент ФК "Шахтар" (Донецьк) Рінат Ахметов висловив співчуття фотокореспондентові інформагентства "Укрінформ" Ігорю Ткаченку у зв"язку з конфліктом між ним і директором РСК "Олімпійський" Геннадієм Каліщуком під час матчу "Шахтар" - "Металіст" 15 березня в Донецьку.

Як повідомив Ткаченко по телефону кореспондентові "Острова", Ахметов подзвонив йому і висловиви співчуття.

"Так, Рінат Леонідович дзвонив мені двічі. Він дуже жалкує, що такий інцидент мав місце. Він висловив співчуття і побажав мені швидкого одужання. Він також висловив готовність допомогти з придбанням дорогих ліків, і сказав, що завжди радий бачити мене на стадіоні під час матчів "Шахтаря", - сказав Ткаченко.

Він також додав, що Ахметов назвав те, що трапилося "волаючим фактом".

"Зі своєї сторони я стверджую, що завжди фотографував Ахметов на стадіоні. При цьому у мене ніколи не було проблем, і з боку ФК "Шахтар" ніхто і ніколи мені не перешкоджав", - відзначив Ткаченко.

Напередодні Ткаченко заявив ЗМІ, що під час матчу "Шахтар" - "Металіст" директор стадіону Каліщук накинувся на нього з кулаками, нібито заборонивши проводити фотографування президента ФК "Шахтар" Ріната Ахметова, що знаходиться в VIP-ложі.

В результаті конфлікту фотокореспондент вимушений був викликати наряд міліції, а пізніше звернувся за медичною допомогою в лікарню, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов подзвонив фотографові, якого побили через нього ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути