середа, 19 листопада 2008 16:35

Ахметов керує як "Регіонами", так і "Нашою Україною" - Грач

Домовленості щодо коаліції і спікера між Секретаріатом та ПР очевидні. Ми ж бачимо, як Партія регіонів, не замислюючись ні про що і не бачивши, скільки вже плям на її мундирі, вже стала біло-помаранчево-блакитною.

Таку думку висловив народний депутат від Компартії України Леонід Грач, коментуючи можливу наявність домовленостей між президентом і ПР з приводу кандидатури спікера.

Він вважає, що ПР практично здала всі свої позиції і продовжує здавати.

"Заради чого? Заради реалізації своїх гасел? Звичайно ж, ні. Вони більше турбуються про те, хто швидше перейде на розкладачку Тимошенко (Юлія Тимошенко під час першого свого прем"єрства стверджувала, що в її кабінеті у Кабміні є розкладачка, на якій вона відпочиває в перервах між роботою), хто правитиме бюджетом. Всі живуть вчорашнім днем", - сказав він.

Леонід Грач вважає, що домовленість між ПР і Ющенком вже призвела до фактичного союзу президента і ПР, як би вони це не приховували.

"Це все вилізло назовні. Рінат Леонідович (Ахметов) керує як "Регіонами", так і "Нашою Україною", а Віктор Андрійович (Ющенко) поки що розслабився і думає, що на плечах Ахметова далеко виїде. У рай точно він так не доїде", - заявив політик, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов керує як "Регіонами", так і "Нашою Україною" - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути