четвер, 18 лютого 2010 11:52

Ахметов каже, що Тимошенко програє Януковичу ще й у суді

Ахметов каже, що Тимошенко програє Януковичу ще й у суді

Народний депутат Рінат Ахметов переконаний, що Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) відхилить позов Юлії Тимошенко щодо скасування результатів президентських виборів.

"Переконаний, що Вищий адміністративний суд вирішить, що президентом України є Янукович. У цьому немає ніяких сумнівів. Всі екзит-поли показали, що Янукович переміг на президентських виборах", - сказав Ахметов.

"Якщо порівнювати з футболом, то це виглядає так: моя команда програла матч, але давайте ми скасуємо результат, і будемо грати до тих пір, поки моя команда не переможе. Це недобре для інвестиційного клімату України. Я переконаний в одному: Віктор Янукович чесно і гідно переміг на президентських виборах", - підкреслив він.

Ахметов ще раз привітав Януковича з перемогою на виборах президента України. "Він завжди підтримував нас і розділяв з нами і біль, і радість", - сказав він.

Нагадаємо, що Тимошенко подала позов про визнання протиправними дій, бездіяльності і рішення Центральної виборчої комісії.

Вона вважає, що результати другого туру президентських виборів повинні бути визнані недійсними, а Центральна виборча комісія повинна ухвалити рішення про призначення повторного голосування.

14 лютого Центральна виборча комісія оголосила Віктора Януковича переможцем президентських виборів. Згідно з протоколом ЦВК, за Януковича проголосували 48,95% виборців, за Тимошенко - 45,47%.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Ахметов каже, що Тимошенко програє Януковичу ще й у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути