Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2018 15:17

Ахметов і Новинський здобули тактичну перемогу - Березовець

Ахметов і Новинський здобули тактичну перемогу - Березовець
Політолог Тарас Березовець каже, що в Опозиційної платформи "За життя" мало шансів пройти до Верховної Ради. Фото: Крым.Реалии

Після того як 20 листопада з фракції Опозиційного блоку у Верховній Раді виключили співголову Юрія Бойка та заступника голови фракції Сергія Льовочкіна, постало питання - як ця подія вплине на результат президентських і парламентських виборів.

Політолог і телеведучий Тарас Березовець вважає, що Ахметов і Новинський здобули тактичну перемогу, а у Опозиційної платформи "За життя" мало шансів пройти до Верховної Ради. Про це він розповів в Фейсбук.

"Рінат Ахметов розійшовся по поняттях з Віктором Медведчуком, Сергієм Льовочкіним і Юрієм Бойком. З огляду на непросту ситуацію в електораті Опоблоку, історія матиме негативні наслідки для обох сторін. Але ринатівська частина вийде з мінімальними втратами, і сьогоднішній день можна розглядати як тактичну перемогу Ахметова і Новинського.

За Ахметовим його підприємства в Запоріжжі, Кривому Розі та на Донбасі. За Медведчуком-Бойко - тільки підтримка Кремля. Всі знають, де з'являється Медведчук, починаються проблеми і розкол. Така негативна карма. З огляду на те, як Ахметов організовує галузеве голосування на своїх підприємствах, він забере не менше 80% електорату Опоблоку і залишить своїх опонентів з голим рейтингом. Тепер шанси самостійного заходу Опозиційної платформи "За життя" у Верховну Раду виглядають вельми туманно.

А ось голоси ринатівського електорату матимуть безпосередній вплив на результат президентських виборів у другому турі", - написав Тарас Березовець на своїй сторінці в соцмережі.

Нагадаємо, народні депутати Юрій Бойко і Сергій Льовочкін були виключені з парламентської фракції Опозиційного блоку за порушення статуту партії, "підігрування" діючій владі і зраді інтересів виборців. Про це заявив народний депутат Вадим Новинський.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов і Новинський здобули тактичну перемогу - Березовець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути