Ексклюзиви
вівторок, 07 листопада 2017 11:44

Аграрна партія зруйнувала стереотип про неї як "партію села" - Віталій Скоцик

Аграрна партія зруйнувала стереотип про неї як "партію села" - Віталій Скоцик
Лідер Аграрної партії Віталій Скоцик заявив, що партія отримала рівноцінну підтримку в сільських і міських громадах

Аграрна партія на виборах до ОТГ 29 жовтня отримала рівноцінну підтримку в сільських і міських громадах, здобувши третє місце серед політичних сил. Це свідчить про те, що партія не є "нішевою", її виборці представляють весь зріз суспільства, зокрема, й міську інтелігенцію.

Про це заявив лідер Аграрної партії Віталій Скоцик, коментуючи дані Комітету виборців України щодо кількості голосів виборців, які були віддані за кандидатів від політичних партій на виборах до міських ОТГ 29 жовтня.

"Ми – партія всього народу. У наших лавах – не лише аграрії, а й тисячі медиків та освітян, управлінців і людей культури. Саме тому й виборці, які нам висловлюють довіру, представляють весь зріз суспільства, в тому числі міську інтелігенцію. Вибори в 25 міських ОТГ це довели", - підкреслив Віталій Скоцик.

На його думку, рівнозначна підтримка Аграрної партії на виборах у міських і сільських громадах свідчить про те, що програма дій партії близька і місту, і селу.

"Питання, які ми піднімаємо і вирішуємо, стосуються всіх. Це нові робочі місця і підйом економіки за рахунок переорієнтації на розвиток переробки. Це впровадження наукових інновацій. Це наповнення бюджету, з тим, щоб збільшити фінансування освіти, медицини, культури і спорту. Це гідні зарплати і пенсії. Люди оцінили те, що наші кандидати не страждають популізмом, а займаються конкретними справами. Тому ми і входимо в трійку лідерів на виборах до ОТГ, а парламентські партії, що дискредитували себе "дерибаном" держави, втрачають довіру", - підкреслив лідер Аграрної партії.

Нагадаємо, згідно з даними КВУ, у 25-ти міських ОТГ 29 жовтня за кандидатів від партії БПП "Солідарність" проголосували 34 тисячі виборців, за представників ВО "Батьківщина" - 32 тисячі, за кандидатів від Аграрної партії – майже 22 тисячі.

Зараз ви читаєте новину «Аграрна партія зруйнувала стереотип про неї як "партію села" - Віталій Скоцик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути