вівторок, 23 жовтня 2018 09:49

"Аграрна партія" визначилася з кандидатом в президенти

"Аграрна партія" визначилася з кандидатом в президенти
Аграрна партія назвала прізвище свого кандидата в президенти. Фото: Аграрна партія України

Аграрна партія визначилася з кандидатом в президенти і закликала об'єднатися проти реваншу проросійських сил. Так, згідно з рішенням з'їзду, в наступних президентських виборах 2019 візьме участь лідер АПУ Віталій Скоцик.

Про це повідомляє прес-служба партії за підсумками XV чергового з'їзд АПУ "Не допустимо реваншу прокремлівських сил на виборах 2019".

За інформацією прес-служби, партійці зібралися 21 жовтня в столичному Палаці спорту. За результатами з'їзду також було затверджено ряд важливих документів і внесені зміни до керівних органів партії.

"Президент країни-агресора Володимир Путін вже прямо заявляє, що буде налагоджувати відносини з Україною тільки тоді, коли дочекається результатів виборів, а в цей час в Україні готують плацдарм для реваншу - скуповують і здійснюють рейдерство політичних сил. Аграрна партія як єдина в Україні незалежна, демократична політсила першою потрапила під удар... ", - заявив лідер АПУ Віталій Скоцик.

За результатами з'їзду також було затверджено звернення до іноземних посольств і політичних партнерів (всього до 50 політичних сил) про допомогу і підтримку в боротьбі з прокремлівськими політичними силами, які намагаються взяти реванш на наступних виборах 2019 року.

На з'їзді також було прийнято кілька важливих документів, зокрема, змінено статут партії - в документ внесено положення про імпічмент голови партії.

Як раніше повідомляли ЗМІ, люди кума президента Росії Віктора Медведчука готували переворот в Аграрній партії на черговому з'їзді у вересні. Політтехнолог Володимир Грановський свідомо придумав компроментуючу кампанію для аграрної партії і, таким чином, "зробив" негативний імідж Віталію Скоцику.

Пізніше в ЗМІ Скоцик прокоментував роль скандального політтехнолога в Аграрній парті: "Грановський особисто пропонував мені домовитися покласти партію під проросійські сили. Після того, як я відмовився, вони з корупціонерами з уряду і колишнього штабу Тимошенко (Михайлом Поживановим, Олегом Корбаном і Володимиром Шандрою) зробили спробу захоплення влади в партії".

Зараз ви читаєте новину «"Аграрна партія" визначилася з кандидатом в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути