вівторок, 20 травня 2008 09:49

Агітатора Катеринчука зарізав донецький бродяга

У Києві міліція затримала підозрюваного в убивстві агітатора Блоку Миколи Катеринчука.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у ЦГЗ ГУ МВС у Києві в понеділок пізно ввечері, міліція затримала підозрюваного в здійсненні цього злочину.

Чоловік зізнався, що завдав ножових поранень молодій людині.

До опівночі з понеділка на вівторок, затриманий знаходився в Печерськом районному управлінні Києва і давав свідчення.

Як заявив начальник Головного управління МВС України в Києві Віталій Ярема в ефірі "5 каналу" у понеділок увечері, "у 21.30 на залізничному вокзалі Києва був затриманий підозрюваний в убивстві агітатора блоку Катеринчука".

"У чоловіка вилучили ніж, яким він скоїв убивство. Затриманим виявився громадянин України, житель Донецька, 1954 р.н. Він два тижні перебував у Києві і вів бродяжницький спосіб життя", - розповів Ярема.

Раніше, в інтерв"ю "5 каналу", він повідомив, що інцидент між чоловіком і хлопцем відбувся в туалеті на станції метро "Арсенальна".

Хлопець зробив зауваження чоловіку, що мив ноги в умивальнику. Словесна перепалка переросла в бійку і чоловік наніс кілька ножових поранень хлопцю.

Як повідомили в понеділок ввечері в центрі громадських зв"язків ГУ МВС у Києві, о 19.14 у міліцію надійшло повідомлення від "швидкої допомоги" про те, що 19-річний хлопець у футболці з агітацією за Блок Катеринчука помер від ножових поранень у кареті швидкої допомоги. Стало відомо, що загиблий родом із Миколаївської області, у Києві учився.

У свою чергу, кандидат у мери Києва Микола Катеринчук закликає не вдаватися до політичних спекуляцій через убивство його агітатора. Таке повідомлення поширила в понеділок пізно ввечері його прес-служба.

"Від ножових поранень помер 19-річний хлопець, який агітував за Блок Миколи Катеринчука біля станції метро "Арсенальна". Фатальна смерть нашого агітатора - це страшне лихо насамперед для батьків, друзів, страшна звістка для всіх, хто знав загиблого, це трагедія усіх нас", - говориться в повідомленні.

Також Катеринчук шкодує про інцидент і обіцяє в будь-якому випадку не залишити без уваги родину убитого.

"Єдине, у що хочу вірити, щоб цей випадок жодним чином не був зв"язаний із політикою", - підкреслює кандидат у мери Києва

"Я звертаюся до всіх політичних сил і представників засобів масової інформації не спекулювати на людському горі і не перетворювати трагедію на фарс", - говориться в повідомленні, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Агітатора Катеринчука зарізав донецький бродяга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути