понеділок, 11 червня 2012 18:01

Агітаційні листівки й шалики Королевської роздають біля фан-зони в Києві
6

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Навколо офіційної фан-зони Євро-2012 у Києві молоді люди роздають усім перехожим шалики й агітаційні буклети політичної партії Наталії Королевської "Україна, вперед".

Буквально через кожні 10 метрів по периметру футбольної фан-зони стоять хлопці та дівчата у футболках і кепках із політичною символікою Королевської. Тримаючи в руках анкети, вони проводять так зване громадське опитування. Цікавляться в перехожих їхній прогноз сьогоднішніх матчів чемпіонату Європи і загалом хто, на думку людей, стане чемпіоном Євро-2012.

Після цього всім вручають шалик, стилізований під кольори національної збірної України. Посередині нього написано лозунг "Україна, вперед!", який, як відомо, є однойменним із назвою політичної сили. Крім шалика, молоді люди також роздають людям агітаційні буклети з фотографією Королевської та інформацією про її партію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська своєю агітацією не порушує законодавство - політолог

На запитання кореспондента Gazeta.ua, з якою метою і за яку плату працюють молоді люди, агітатори відповідати відмовляються. Кажуть, що таким чином просто намагаються підтримати національну збірну України й ніякої агітації не проводять. Причому стверджують, що стоять цілий день на 30-градусній спеці біля фан-зони абсолютно безкоштовно - на волонтерських засадах.

Нагадаємо, це вже не перший випадок проведення агітації партії Королевської під приводом опитування громадської думки. Раніше сайт Gazeta.ua повідомляв про подібні випадки в Черкасах.

Зараз ви читаєте новину «Агітаційні листівки й шалики Королевської роздають біля фан-зони в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути