четвер, 25 березня 2021 08:51

"Агент НАБУ" Шевченко прокоментував свою причетність до створення ПВК

"Агент НАБУ" Шевченко прокоментував свою причетність до створення ПВК
Шевченка та Семенченка підозрюють в організації "приватної військової компанії". Фото: facebook.com/yevhenshevchenko9000

Підозрюваний в організації приватної військової компанії "агент НАБУ" Євген Шевченко спростовує звинувачення СБУ.

За останні 3 роки він 1 раз був на базі охоронної компанії, створеної іншим підозрюваним, екснардепом Семеном Семенченком, написав Шевченко у Facebook. Він підкреслив, що Семенченко створив власну охоронну компанію.

"...мені, чомусь, також закидають участь у її створенні і її діяльності, хоча ні де-юре, ні де-факто я не мав і не маю до неї жодного відношення. Думаю, що насправді СБУ достеменно про це відомо", - зазначив Шевченко.

Він додав, що восени 2018-го дійсно мав намір стати інвестором охоронної компанії для роботи за кордоном, проте згодом такі плани стали неактуальними.

Шевченко закликав слідчих провести ДНК-аналізи, аби довести його причетність до знайденої зброї чи вибухівки. Він також додав, що згодний пройти поліграф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Політичні оцінки будуть нещадні" - журналіст Бутусов про фільм Bellingcat і Зеленського з Єрмаком

Вчора СБУ затримала екснардепа Семена Семенченка та "агента НАБУ" Євгена Шевченка. Їх підозрюють у створенні незаконного збройного формування. Підозрювані нібито є організаторами схеми із незаконного ввезення до України з Росії військових запчастин, які оборонним держпідприємствам продавали за завищеними цінами. Також Семенченко і Шевченко укладали контракти між ПВК та представниками організацій країн Близького Сходу.

Зараз ви читаєте новину «"Агент НАБУ" Шевченко прокоментував свою причетність до створення ПВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути