пʼятниця, 14 вересня 2012 12:43

Адвокат Василя Волги впевнений, що на наступному засіданні вироку не буде

Адвокат Василя Волги впевнений, що на наступному засіданні вироку не буде
Євген Солодько. Фото: gazeta.ua

18-го вересня вироку у справі Василя Волги скоріше за все не буде. Про це після сьогоднішнього засідання Шевченківського суду Києва сказав його адвокат Євген Солодько.

"Сьогодні надали останнє слово підсудним Присяжнюку, Чернишенко та Гантимурову. Євген Гантимуров в останньому слові оголосив клопотання про приєднання до справи медичних документів. Суд відновив судове слідство, розлянув довідки і вирішив їх приєднати до матеріалів справи", — сказав адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печерський суд знищив скаргу адвоката Волги

Він також зауважив, що прокуратура чомусь була проти приєднання медичної довідки до кримінальної справи, хоча потім вони усе ж таки погодились. Після цього всі висловилися з приводу цих документів, підтвердили що їх треба враховувати при винесенні вироку.

"Тепер слід враховувати останні слова Василя Адамовича і Василя Волги на засіданні 18-го вересня."

Солодько додав, що, швидше за все, на наступному засіданні вирок винесено не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волгу поселили до Луценка й Тимошенко - джерело

"У мене дуже специфічне ставлення до представників держобвинувачення у цій справі. Я розумію що є такий художній прийом, це постійне повторення якихось певних позицій: вони постійно повторюють, що Волга винний, хоча протягом більш ніж півроку судового слідства, ми довели, що Волга навіть був не в курсі про ті домовленості, які Адамович вів із Азаровим. Не є в діях підсудного Волги того складу злочину, який передбачений статею Кримінального кодексу, що передбачає відповідальність за хабар", - додав він.

Адвокат зазначив, що на минулому засіданні проводилися дебати із звинуваченням. Тоді захист очікував певного аналізу злочину, але його ніхто не почув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водія Волги зловили на підробці диплому про вищу освіту

"Він протягом майже двох годин зачитував слово у слово звинувачувальний вирок — в цьому були їхні дебати. Правди в словах прокурора немає. Якщо він такий самовпевнений - вирок ми почуємо, але потім буде апеляція".

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Василя Волги впевнений, що на наступному засіданні вироку не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути