вівторок, 10 грудня 2019 21:53

Адвокат Порошенка прокоментував відкриття нової справи

Адвокат Порошенка прокоментував відкриття нової справи
Ігор Головань прокоментував нову кримінальну справу проти Петра Порошенка. Фото: Інтерфакс

Мінські домовленості, укладені п'ятим президентом Петром Порошенком, допомогли зупинити агресію РФ.

Про це заявив адвокат Порошенка Ігор Головань, розкритикувавши намір Портнова і Труби, звинуватити екс-президента в державній зраді. Про це Головань написав у блозі на Українській правді.

"Портнов намалював нову заяву до ДБР. ДБР, де Роман Труба поки що директор, як завжди, запопадливо зареєструвало провадження. Заява у справі моряків була прив'язана до розгляду справи Міжнародним трибуналом з морського права. Заява про мінські домовленості – до Паризького саміту в "нормандському форматі", - зазначив Головань.

За його словами, Портнов і Труба намагаються оголосити державною зрадою Мінські домовленості. Домовленості, завдяки яким агресію РФ вдалося зупинити, проти Росії були введені міжнародні санкції, а Україна отримала час і можливість для побудови нової армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зеленський нарешті зрозумів, що Путін не хоче домовлятись" - Портников про результати перемовин у Парижі

"І їм байдуже, що звинувачують вони не стільки Порошенка, скільки президента Зеленського і всю його команду переговорників, для яких Мінські домовленості продовжують слугувати основою роботи "нормандського формату", - пише Головань.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти п'ятого президента України Петра Порошенка за фактом можливої державної зради під час підписання Мінських угод. Справу відкрили після заяви колишнього чиновника часів екс-президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Порошенка прокоментував відкриття нової справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути