Ексклюзиви
четвер, 01 жовтня 2009 16:21

Адвокат Мирослави Гонгадзе: Джига має відношення до фальсифікації слідства

Адвокат Мирослави Гонгадзе: Джига має відношення до фальсифікації слідства
Регіонал Микола Джига мав пряме відношення до фальсифікації розслідування, а чи був він причетний до замовлення вбивства Ґонґадзе повинно встановити слідство.

Про це зазначила адвокат, представник Мирослави Ґонґадзе Валентина Теличенко, коментуючи "Телекритиці" заяву народного депутата Юрія Гримчака (фракція НУ-НС) про причетність Джиги до організації вбивства журналіста Ґеоргія Ґонгадзе.

"Микола Джига мав пряме відношення до фальсифікації розслідування, саме він маніпулював висновками українських експертів, виступаючи у Верховній Раді, переконував парламентарів, а відтак і всіх нас, що знайдене в таращанському лісі обезголовлене тіло не може бути тілом Георгія Ґонґадзе та представляв версії вбивства, побудовані на надуманих фактах, які б негативно характеризували родину Ґонґадзе, друзів та його самого. А чи був пан Джига причетний до замовлення вбивства повинно встановити слідство", - сказала Валентина.

Згідно з інформацією "Української правди", Юрій Гримчак про це довідався від своїх джерел у Генпрокуратурі, які повідомили, що про це свідчив генерал Олексій Пукач.

"Фактично Пукач підтвердив, що був лише одним з виконавців замовного вбивства, в організації якого безпосередню участь брав нинішній народний депутат від Партії регіонів Джига", - пояснив Гримчак.

Телекритика
Зараз ви читаєте новину «Адвокат Мирослави Гонгадзе: Джига має відношення до фальсифікації слідства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути