середа, 30 вересня 2009 15:27

Джига: "Цей Гримчак хворий на голову!"

Джига: "Цей Гримчак хворий на голову!"

"Регіонал" Микола Джига обурений заявою депутата "Народної самооборони" Юрія Гримчака про те, що нібито він причетний до вбивства Георгія Ґонґадзе.

"Та це маячня! - сказав Джига в коментарі Gazeta.ua. - Я вже підготував заяву до суду. Зараз якраз їду в Київ з Донецька і підпишу її. Цей Гримчак хворий на голову, що таке заявляє. Це він зробив таку заяву, бо на днях я розкритикував Луценка за Ельбруса Тедеєва. От вони й вирішили мене якось зачепити".

Водночас Гримчак заперечує елемент помсти: "Це не пов"язано із критикою Луценка по справі Тедеєва, - сказав "самооборонець". - Джига причетний до організації і розправи над журналістом Георгієм Ґонґадзе. Про це мені вчора розповіли в Генпрокуратурі. Ми всі добре пам"ятаємо заяви Джиги з трибуни Верховної ради 2000 року, коли він займався розслідуванням справи Ґонґадзе. Він же переконував, що то не труп Ґонґадзе, а труп людини, який довго пролежав у землі й інше".

Гримчак нагадав, що Джига навіть в інтерв"ю зізнавався, що підписував документи про зовнішнє спостереження за Ґонґадзе.

Гримчак також додав, що сьогодні його та Джигу запросили взяти участь у черговому випуску програми "Шустер Live". Самооборонець погодився прийти на ефір, а регіонал відмовився, мовляв, злякався.

Нагадаємо, що сьогодні самооборонець Юрій Гримчак заявив, що до організації вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе причетний колишній перший заступник Міністра внутрішніх справ - начальник Головного управління боротьби з корупцією і організованою злочинністю регіонал Микола Джига. Нібито про це слідчим розповів екс-генерал Олексій Пукач.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Джига: "Цей Гримчак хворий на голову!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути