субота, 22 серпня 2020 19:48

Адмінресурс: голова ОДА з заступницею знялися у рекламі партії Зеленського

У Facebook з'явився відеоролик обласного осередку партії "Слуга народу", у якому знявся голова Вінницької ОДА Сергій Борзов та його заступниця. Про це повідомляє громадянська мережа "Опора".

Відео опублікувала народна депутатка від СН, дружина Борзова Ірина.

 

У ролику чиновник говорить: "Ми реалізовуємо президентську програму "Велике будівництво". По всій області будуються дороги. Сьогодні проводимо капітальний ремонт ста кілометрів. Будують мости та сільські дороги. Завдяки президентській програмі на Вінниччині відкриють оновлені дитячі садки, школи та спортивні споруди. На це з державного бюджету виділено понад 144 мільйони гривень. Не зупиняємося. Будуємо разом".

 

Далі заступниця голови ОДА Наталія Заболотна каже: "Соціальною роботою та молодіжною політикою займаюсь майже 20 років і знаю, наскільки важливо підтримувати соціальну сферу. Це наше піклування про тих, хто цього потребує. Це діти, молодь, літні люди. За ці два роки 150 дітей-сиріт отримають власне житло. Ми будуємо два будинки сімейного типу. Вперше в області з'являться два малих групових будиночки для дітей-сиріт з інвалідністю. Для цього держава виділила 75 мільйонів гривень. І ще ми маємо піклуватися про наше майбутнє, тому якісна, доступна і сучасна освіта – це наш пріоритет".

 

Участь керівництва ОДА у рекламному відеоролику партії порушує принципи рівності та неупередженості. Наразі це відео не може вважатися передвиборчою агітацією, оскільки агітаційна кампанія стартує 5 вересня. Проте наприкінці ролика бачимо гасло "Зе!Місцеві. Слуга народу", яке партія використовує і на своїй зовнішній рекламі, кажуть в "Опора".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агітаційний тур Зеленського оплачується з кишень українців. Це корупція і адмінресурс - Комітет виборців

У четвер на сторінці Офісу президента у Facebook транслювалася реклама партії "Слуга народу".

Місцеві вибори в Україні заплановано на 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Адмінресурс: голова ОДА з заступницею знялися у рекламі партії Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути