вівторок, 28 вересня 2010 15:54

Адміністрація президента призначає нових керівників "Батьківщини" - Тимошенко

Адміністрація президента призначає нових керівників "Батьківщини" - Тимошенко
Юлія Тимошенко вважає, що призначення Адміністрацією президента через Міністерство юстиції України фіктивних керівників партійних осередків партії "Батьківщина" є незаконним засобом боротьби з політичними опонентами.

Це вона заявила сьогодні, виступаючи на партійній конференції Київської обласної організації "Батьківщини", інформує офіційни сайт політика.

"Скажіть, до чого треба опуститися, щоб призначати ставлеників Партії регіонів на осередки чужої партії, причому найголовнішого конкурента? Чому треба таким шахрайством і фальшивками робити свої політичні перемоги?" - обурилася Тимошенко.

Голова "Батьківщини" підкреслила, що керівникам кількох районних осередків "Батьківщини" не було відомо про їх зміщення з посади та заміну новими керівниками з команди президента. "Наприклад, Броварська міська партійна організація – Кривонос Анатолій Володимирович, член партії з 2002 року – він голова Броварської міської партійної організації. Головує він з 2003 року, незмінно. Ми дізнаємося днями, що керівником є від Адміністрації президента Заєць Євген Миколайович, якого партія не знає, абсолютно ніколи він в лавах партії не був, але Міністерство юстиції його зареєструвало і видало йому, незважаючи на те, що наша партія має печатку, видало йому дублікат посвідчення, і Міністерство внутрішніх справ – дублікат печатки", - навела приклад лідер ВО "Батьківщина".

Тимошенко також повідомила, що 12 фіктивних партійних організацій мають намір провести конференції для підготовки передачі списків депутатів до районних рад.

"Дванадцять таких партійних організацій сьогодні в Київській області. І вони готуються на днях провести конференцію, де списки кандидатів в депутати будуть також складатися паном Льовочкіним за дорученням Януковича", - уточнила вона.

Зокрема, лідер "Батьківщини" зазначила, що одну з таких конференцій було проведено вночі, і її територіальною комісією було визнано легітимною.

"Оголосили, що конференція проведена в 24:00 вночі вчора, на якій нікого не було, і в 00:30 ночі територіальна виборча комісія прийняла від такої фальшивої конференції списки кандидатів в депутати", - повідомила вона.

"Де межа, де відповідальність, де честь і совість гаранта Конституції? Тому що ні Льовочкін, ні Лавринович, ні Могильов, ніхто не дозволив би собі це робити, якщо б не пряма вказівка і пряме прикриття діючого президента Януковича", - резюмувала Тимошенко.

Вчора також повідомлялося про викрадення печатки Тернопільскої міської організації ВО "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Адміністрація президента призначає нових керівників "Батьківщини" - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути