неділя, 15 травня 2022 01:27

Ядерна загроза. У Росії все ж можуть здати нерви - Подоляк

Ядерна загроза. У Росії все ж можуть здати нерви - Подоляк
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк: "Світ повинен бути готовим до того, що у Росії все ж можуть здати нерви". Фото: GETTY IMAGES

Світ повинен серйозно ставитись до погроз з боку Росії щодо ядерної зброї. Важливо заздалегідь підготувати протокол дій.

"Розумієте, це як непередбачувані і психоемоційно нестійкі люди. Росія приблизно так і виглядає, як людина з піною біля рота, яка бігає напівголою і погрожує іржавим ножем. Це приблизно так виглядає", - сказав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, пише РБК-Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США розповіли, чи нададуть Україні ядерну зброю

Світ повинен бути готовим до того, що у Росії все ж можуть здати нерви, вважає він.

"Потрібно відповідально підходити, бо в Росії все ж таки ядерна зброя є. Європейським країнам, США необхідно заздалегідь підготувати протокол дій, у тому числі і превентивних, якщо у цих хлопців все-таки нерви здадуть і вони у своїх мокрих штанах побіжать натискати кнопку", - додав посадовець.

У разі "реальної загрози існуванню країни", Росія може першою застосувати ядерну зброю. Про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми РФ з оборони Олексій Журавльов.

Москва вкотре робить маніпулятивні заяви про те, що Захід нібито розв'язав проти Російської Федерації так звану війну за довіреністю. Такий воєнний конфлікт завжди має ризик переходу в повноцінну війну із застосуванням ядерної зброї.

Зараз ви читаєте новину «Ядерна загроза. У Росії все ж можуть здати нерви - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути