вівторок, 13 вересня 2011 17:37

Спецтема: Луценко за ґратами

Яценюка до Тимошенко не пустили, та хліб із СІЗО він на пам'ять прихопив
8

Фото: Фото: прес-служба партії "Батьківщина"

Лідер політичної партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк та група народних депутатів у вівторок, 13 вересня, відвідали Київський слідчий ізолятор №13.

Народні депутати хотіли відвідати екс-прем'єра Юлію Тимошенко та екс-міністра МВС Юрія Луценка, але так і не отримали доступ до ув'язнених.

За словами Яценюка, вони не спілкувались з Тимошенко та Луценком, тому що в цьому їм відмовив суд.

"Проте керівництво слідчого ізолятора надало нам можливість здійснити повністю контроль над всіма умовами утримання осіб у СІЗО. Ми були у медичній амбулаторії, їдальні, церкві. Ми подивились, в яких умовах утримуються ув'язнені", - зауважив Яценюк.

За його словами, депутати звернулись до керівництва СІЗО з проханням, щоб все було зроблене для обстеження Луценка та Тимошенко.

У свою чергу, Яценюк прихопив із Лук'янівського СІЗО буханку хліба. "Ми пішли в їдальню, щоб подивитись, чим годують осіб, які утримуються у слідчому ізоляторі. Виявляється, що на одного затриманого в Україні загалом витрачається близько 7 гривень. Цей хліб печуть у СІЗО самостійно. Отакий хліб їдять всі ув'язнені", - зазначив він.

Крім того, до Лук'янівського СІЗО на побачення з дружиною прийшов чоловік Тимошенко Олександр. Він розповів, що останній раз бачив свою дружину вчора перед засіданням Печерського суду.

Він зайшов до СІЗО і вийшов за декілька хвилин, пояснивши, що зараз обідня перерва, тому його не пустили. Також до СІЗО приїхала донька Тимошенко Євгенія Карр.

Зараз ви читаєте новину «Яценюка до Тимошенко не пустили, та хліб із СІЗО він на пам'ять прихопив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути