вівторок, 27 листопада 2012 15:34

Яценюк вважає "блефом" заяви ПР щодо зібраної ними більшості

Яценюк вважає "блефом" заяви ПР щодо зібраної ними більшості
Фото: job-sbu.org

В опозиції вважають блефом заяви "регіоналів" про те, що вони вже назбирали достатньо депутатів для створення однопартійної більшості.

Про це заявив журналістам один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк, відповідаючи на питання, чи не вважає він блефом подібні заяви ПР, пише Українська правда.

"Так, звичайно, я вважаю це блефом, однак я знаю, що вони багато роблять для того, щоб знову скупити собі більшість", - сказав Яценюк.

"По-перше, вони проводять переговори з комуністами, але комуністи їм будуть коштувати дорожче, ніж кандидати-мажоритарники, а по-друге, вони застосовують усі засоби і методи, починаючи від того, що працюють з бізнесменами, з їхніми родинами, і погрожують, і пропонують, і залякують", - сказав Яценюк.

"Вони тиснуть на всіх, на кого можна тиснути", - додав він.

Яценюк додав, що опозиція повністю відслідковує усі спроби залякувань та підкупу, маючи на руках списки конкретних депутатів, яких залякують, а також список людей, які це роблять.

"Наприклад, ми публічно заявили про те, що один з наших кандидатів мав "співбесіду" з головою обласної адміністрації", - сказав він.

На прохання прокоментувати ініціативу Партії регіонів щодо збору для голосування один раз на тиждень , або по телефонному дзвінку, Яценюк сказав: "Я не знаю. Можливо вони переплутали порядок роботи верховної ради. Процедура голосування визначена Конституцією. І визначення дня голосування ніяким чином не впливає на механізм голосування, яке має бути виключно особистим"

"Тому ми вимагаємо від сьогоднішньої більшості виконати пряму Конституційну норму", - зазначив він.

Як відомо, раніше глава фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що є вже 223 заяви депутатів про входження до фракції Партії регіонів.

У свою чергу заступник голови фракції Михайло Чечетов заявляв, що Партія регіонів вже переманила 40 депутатів-самовисуванців.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вважає "блефом" заяви ПР щодо зібраної ними більшості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути