Ексклюзиви
субота, 30 березня 2013 17:49

Яценюк викрив співробітників СБУ, які стежили за ним
5

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк викрив автомобіль, із якого за ним велося незаконне зовнішнє спостереження протягом перебування в Чернівцях.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", повертаючись із запису програми на студії ТВА, Яценюк помітив дві машини, які вели за ним зовнішнє спостереження. Він записав номер однієї з машин і зателефонував нардепу Геннадієві Москалю, щоб перевірити номер. Виявилося, що цей номер на обліку не стоїть.

Автор: Фото: прес-служба "Батьківщини"
 

Разом із групою народних депутатів одне авто вдалося зупинити, другий автомобіль утік. Було зроблено заяву про вчинення кримінального правопорушення і викликано наряд міліції.

Автор: Фото: прес-служба "Батьківщини"
 

Після приїзду міліції особи, які перебували в машині, вийшли, і було чути, як ведуться радіопереговори. У цих осіб було виявлено засоби прихованого зв'язку, які були в робочому режимі.

Автор: Фото: прес-служба "Батьківщини"
 

В салоні машини правоохоронці виявили фотоапаратуру та засоби стаціонарного та переносного зв'язку з інвентарними номерами державної установи. Усі записи на фотоапаратурі були знищені до приїзду міліції.

Автор: Фото: прес-служба "Батьківщини"
 

У багажнику автомобіля працівники міліції виявили три комплекти номерних знаків не з чернівецького регіону. Ці номери, як з'ясувалося, в картотеках МВС не числяться.

За наявною інформацією, автомобіль належить службі зовнішнього спостереження СБУ, зазначає прес-служба.

Автор: Фото: прес-служба "Батьківщини"
 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк викрив співробітників СБУ, які стежили за ним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

291

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути